keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Uusi iPad - salkku!

Saimme koulullemme toisen iPad - salkun, joten nyt meillä on 32 iPadiä. Uudet laitteet ovat iPad4:sia (WiFi 32GB). Uusille iPadeille hommasimme Targus-suojukset, joiden avulla laitteen saa kätevästi pöydälle kirjoitusasentoon. Saa nähdä kuinka hyvin suojukset kestävät oppilaiden käytössä.

Kirjoitusasento uuden suojuksen kanssa
Myös lataus- ja synkkasalkku on uutta mallia. Parasta siinä on ajastin, joka kytkee latauksen pois päältä tietyn ajan kuluttua.

Uusi iPad - salkku
Koska 16 kappaletta iPadejä on hieman outo määrä (ei riitä kaikille, pareittain työskennellessä jää pädejä yli), päätimme jakaa pädit kolmeen "salkkuun": vanhaan salkkuun jää 11 kpl, uuteen jää 11 kpl ja loput 10 pakkaamme vanhoihin läppärilaukkuihin ja viemme alakoululle. Alakoululla ei ole hissiä, joten tuollainen suuri lataussalkku ei oikein edes toimisi siellä. Vanha salkku palvelee yläkoulun 1. ja 2. kerroksissa ja uusi salkku 3. kerroksessa.

Alakoulun "iPad-salkku" latautumassa
Alakoululla ei vielä ole WLAN-verkkoa, joten aluksi on pärjättävä ilman nettiä. Tosin en usko, että se on suuri ongelma, pädeillä kun voi tehdä mainiosti monenlaista ilman verkkoakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti